2009. szeptember 19., szombat

Őszibarack befőtt

Hozzávalók: Haas befőtt tartósító, őszibarack, cukor.
Az őszibarackokat forró vízbe tesszük kb. 1 percre és akkor könnyen le tudjuk húzni a héját. Kimagozzuk és negyedekre vágjuk. A 1.5 l vizet kb. 0.5 kg cukorral felforralunk és beletesszük a barackokat, addig főzzük amíg újra forr. A barackokat üvegekbe szedjük. a szirupba beletesszük a Haas tartósítót és újra felforraljuk. a szirupot az üvegekben lévő barackokra szedjük úgy hogy teljesen ellepje a barackokat. Csavaros tetővel lezárjuk jól meghúzva azt. Ha kihűlt a helyére tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti