2022. január 11., kedd

Tonhalkrém

1 doboz olajos hal
1 db kicsi tejföl
1 fej lilahagyma
6 db csemege uborka
pár csepp citrom
1 kk. mustár
kicsi só
Recept
A hagymát megtisztítjuk, az uborkát lecsepegtetjük.
A halról leöntjük a levét, arra nincsen szükségünk.

A késes aprítóba bele kell tenni a hagymát, uborkát, kicsit aprítani rajta, majd a többi hozzávalót és addig aprítani, míg a kívánt állagot el nem éri. 
Alaposan összekeverjük a halkrémet és egy éjszakára (de minimum 5-6 órára) hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Lilahagyma helyett zöldhagymát is tehetünk bele.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti