2009. január 15., csütörtök

BARACKLEPÉNY

20 dkg cukrot 15 dkg vajjal 3 tojás sárgájával habosra keverünk, azután hozzáadunk 18 dkg liszttel elkevert 1 cs. sütőport és 3 tojás habját. Vajazott tepsibe tesszük és a tetejére 1 kg meghámozott félbevágott sárga- vagy őszibarackot, teszünk és 12 dkg cukorral, megszórjuk. Közepes tűznél sütjük.

1 megjegyzés:

  1. köszönöm az egyszerü receptet magyar tésta még mindig a legfinomabb
    juliane

    VálaszTörlés

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti