2009. január 26., hétfő

Somlói galuska egyszerűen

Kétféle piskótát sütünk egy kakaósat és egy vaníliásat. Vanília pudingot főzünk legalább két csomaggal, lehet egy kicsit sűrűbbre készíteni, mint ahogy szoktuk. Kakaó, cukor, pici víz, ebből készül a csokiöntet amit megmelegítünk egészen addig míg a cukor fel nem olvad. a tejszínt kicsi cukorral felverjük. Egy tálba a darabokra tört piskótából teszünk, rá a puding, a tejszínhab, és megcsurgatjuk a csoki öntettel. Nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti