2009. február 17., kedd

NAGYMAMA GESZTENYÉS TEKERCSE

25 dkg cukormentes keksz, 18 dkg növényi margarin, 10 dkg nádcukor, 1ek kókuszreszelék, 2kk karobpor
Krém: 25 dkg bio gesztenyepüré, 12 dkg növényi margarin, 10 dkg nádcukor, 1ek kókuszreszelék,
Díszítés: 10 dkg karobmáz
A kekszet ledaráljuk, majd a margarinnal, kókuszreszelékkel és a karobporral, nyújtható tésztává gyúrjuk. A krémhez valókat habosra keverjük. Két fólia között lappá nyújtjuk, majd megkenjük krémmel és feltekerjük. 2-3 óra hűtőben pihentetjük. Karob csokit felolvasztunk, és a tetejét bekenjük. Hűtőbe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti