3 csomag dzsemfix, 700 g cukor, 2.5 kg pépesített őszibarack
Az őszibarackokat forró vízbe mártjuk kb. 1 percre, és lehúzzuk a héjukat majd kisebb darabokra szeleteljük. Bot mixerrel pépesítjük, beletesszük a cukrot a dzsemfixálót és nagy lángon állandóan kevergetve felforraljuk. A forrás után még kb. 3 percig főzzük, majd forrón üvegekbe töltjük. Az üvegeket, ha jól meghúztuk a tetejüket fejre állítjuk és így hagyjuk kihűlni.
Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése