2009. szeptember 20., vasárnap

Őszibarackdzsem

3 csomag dzsemfix, 700 g cukor, 2.5 kg pépesített őszibarack
Az őszibarackokat forró vízbe mártjuk kb. 1 percre, és lehúzzuk a héjukat majd kisebb darabokra szeleteljük. Bot mixerrel pépesítjük, beletesszük a cukrot a dzsemfixálót és nagy lángon állandóan kevergetve felforraljuk. A forrás után még kb. 3 percig főzzük, majd forrón üvegekbe töltjük. Az üvegeket, ha jól meghúztuk a tetejüket fejre állítjuk és így hagyjuk kihűlni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti