2010. június 20., vasárnap

Krémsajt vagy mascarpone

2 doboz tejfölt egy tiszta konyharuhába öntünk, nem kanállal, hanem lehetőleg egyben kiborítva. Egy tálat teszünk alá és felkötjük a rongyot hogy a leve kicsepegjen. 1-2 nap alatt nagyon finom krémsajtot kapunk amit ízesíthetünk is, vagy csak így magában is finom. Sütibe is tehető mascarpone vagy más drága krémsajt helyett. A kedvencem a natúr krémsajtos lekváros kenyér (a németek esznek ilyet).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti