Hozzávalók:
2 cs mirelit gesztenye massza, 1 doboz mascarpone krém, tejszínhab, cukor
Díszítésnek: meggy, csoki reszelék tortadara
A gesztenyét felengedés után krumplinyomon átnyomjuk. A mascarponét ízlés szerint cukorral kikeverjük. Egy magas pohárba beletesszünk a cukros mascarponéból, majd erre jön a gesztenye, és addig folytatjuk amíg a pohár tele lesz. A tejszínt felverjük egy kevés cukorral és a tetejére tesszük majd tetszés szerint díszítjük.
Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése