2011. május 19., csütörtök

Olasz fasirt

Hozzávalók: 50 dkg darált hús, 2-3 zsemle, 2 gerezd fokhagyma, szurokfű, 2 tojás, 1,5 dl tejföl, só, bors.

Paradicsomkarika, reszelt sajt.

A darált húsból fasírt masszát készítünk, olaszos fűszerezéssel.

Tepsibe tesszük és paradicsomkarikákat fektetünk rá majd reszelt sajttal megszórjuk.

Sütőben készre sütjük

Változat: 1kg krumpliból, vajjal, tejjel, sóval krumplipürét készítünk és erre tesszük a fasírt masszát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti