2011. november 9., szerda

Vadasszerű szósz tésztához( szénhidrát napra)

Fogunk egy sütőzacskót telepakoljuk a következökkel:
A zöldségek: sárga- és fehérrépa, karalábé, hagyma, fokhagyma, pici zeller, kelkáposzta.
A fűszerek: babaérlevél, egész bors, só,
Az igazi vadasnál természetesen marhahús jönnne bele, de ebben az esetben én  pulykából csináltam, tehát bele teszünk pár szelet pulykamellet. A zacskót becsukjuk és készre sütjük.
Amikor megsült, akkor kivesszük a zöldségeket. Összeteurmixoljuk mustárral, pici cukorral ízesitjük.
Ezt tesszük a tésztára.
A gyerekeknek készült változatban a szószba teszünk tejfölt, és a hússal együtt tálaljuk.
Természetesen zsemlegombóccal a legfinomabb.


1 megjegyzés:

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti