2009. október 23., péntek

Inteligens krémes vagy remegős süti

Hozzávalók: 20 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 2 csomag vaníliás cukor, 8 tojás sárgája, 25 dkg liszt, 1 l tej
Porcukrot, vajat, vaníliás cukrot, és 8 tojás sárgát jó habosra kikeverek. Hozzáadom a lisztet és a tejet. Végül hozzákeverem a felvert tojásfehérjét. Nem kell megijedni tőle nagyon folyik!
Zsírozott, lisztezett tepsiben sütöm ( szilikon lapon nagyon jó sütni mert nem ragad oda a tészta, azt nem kell kikenni) Addig kell sütni 160-170 fokon amíg már rázásra nem folyik a süti, ez kb 1-1 1/4 óra. Nagyon érdekes, három rétegű sütit vehetünk ki a sütőből, ami nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti