2010. február 19., péntek

Szeretném veletek megosztani a legújabb felfedezésemet a pálmazsírt vagy pálmavajat mikor hogyan nevezik. Egy masszázs krém készítéséhez vettem , és csak 1 kg-os csomagolásban árulták, gondoltam majd csak jó lesz valamire. Nagyon kevés olajom volt itthon és pörköltet szerettem volna főzni, így vettem elő a pálmazsírt ami ételek készítésénél is használható. Még soha ilyen finom marha pörköltet nem csináltam -legalábbis ezt mondta család- azóta használom és nagyon finomak lesznek tőle az ételek. Nagyon egészséges, koleszterinmentes, tartalmaz telített és telítetlen zsírsavakat, E vitamin tartalma is jelentős. Sütésnél nem szabadulnak fel belőle káros anyagok. Ha többet szeretnétek tudni a pálmazsírról akkor olvassátok a mások blogomat is: www.biomaci.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti