2015. április 24., péntek

Gyors padlizsán krémleves

2 egész padlizsánt félbe vágunk és sütőben megsütjük. Ha megsült kikaparjuk a belsejét és húslevessel és újhagymával összeturmixoljuk. ha a leves nem volt elég sós akkor sózhatjuk is. Főző tejszínnel felöntjük. Ha túl sűrű akkor tehetünk még bele húslevest.
Pirított kenyérkockával vagy levesgyönggyel tálaljuk. Az egész elkészítése 5 perc, plusz a sütés ami kb 20 perc.
Nálunk nem a kedvenc a fiúk körében a padlizsán, de ez nagyon jól sikerült, mert mind elfogyott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti